måndag, december 07, 2009

Vinner vi?

Idag körde vi återigen utdelning av goodiebags vid slussen och medis, 500 stycken delades ut på lite mer än en timme. Ovanligt segt faktiskt tyvärr vilket berodde på en liten taktiskt miss när påsarna skulle delas upp mellan medis och slussen.

Om vi räknar in kvällens aktivitet har MP Stockholm tillsammans med regionen, Grön ungdom och Gröna Studenter. Genomfört, tre maria föredrag på en gymnasieskola och två högskolor, två bar grön med Peter E med goodiebagsutdelning inför, tre gröna cafeér med affischering och flygbladsutdelning samt en större annonsering på pendel och bussar och inte minst annonseringar inför de olika aktiviteterna. Detta sammantaget på en tid som motsvarar en och en halv månad. Massa bra utåtriktad verksamhet under relativt kort tid.

Finns det då nån hake? Jo det tagit massa tid att planera och tyvärr är jag inte säker på att vi kommunicerat med tillräckligt bred och djup för att göra skillnad i opinionen. Men vi jobbar på det, nu följer en intensiv tid att planera vårens aktiviteter och nu gäller det att gå från ord till handling när det gäller att aktivera våra lokalgrupper mer i aktiviteterna. Vi måste även synas betydligt mer i förorten och börja mobilisera icke röstare. De rödgröna måste öka med 10 procent i Stockholm för att få majoritet. Det kommer vi inte att göra genom att försöka få östermalmarna att byta åsikt. Istället gäller det att köra hårt på att mobilisera de som inte ännu vet om de ska rösta eller vad de ska rösta på.

MP Stockholm – lite snyggare, lite bättre!


, ,

Inga kommentarer: