onsdag, maj 02, 2007

Första dagen

Det är alltid spännande så här första dagen på jobbet. Mycket nya intryck och mycket att lära sig. Dock är det en sak här som verkar väldigt spännande, nämnligen det faktum att jag just nu är i princip själv i hela min korridor.

Var är alla?

Jobbar alla halvtid här eller??

Vad hände med Luther och Moralen????

5 kommentarer:

Tony sa...

Tjena kollega!

Dags för ett kollegialt after work snart, eller?

Kan intyga att korridorerna var lika öde i Vänersborg i dag. Sånär som en sjukvårdspartist, var jag ensam politikersekreterare i VG- huvudstaden idag...

Johan sa...

får även en hårt arbetande gräsrot vara med på edert after work?

Anonym sa...

Luther är död, likaså moralen...

// Den Elaka balten

Tony sa...

Ja, det tycker jag. Alla som i själ och hjärta känner sig som vigda med partiet, bör kunna få vara med i After Work- mötet :-)

Bestäm datum, någon. Är dock utanför landets gränser mellan 25 - 31 maj. I övrigt är jag tämligen flexibel, kvällstid, den här månaden...

fd kommunanställd medlem sa...

Fast du vet väl att onsdagar - åtminstone var annan - är sammanträdesdag för kommunstyrelsen och då förväntas politiske sekreteraren närvara..... Var det inte en sådan onsdag så kan man anta att det generellt set låga löneläget för politiska sekreterare i Uppsala kommun helt enkelt medfört låg närvaro. Eller så hade de helt enkelt fullt upp. Se bara upp för visa av korridorisarna. Vilka lär du lära dig mycket snart.