måndag, januari 30, 2006

Ursäkta dröjsmålet

Ledsen kära läsare för att jag har dröjt med att skriva. Har haft riktigt mycket att göra på jobbet. Det är då den stora insperationlösheten kommer och man egentligen bara vill gå hem och sätta sig och titta på repriser av Mac Guyver.

Vad ska man egentligen tycka om Anna Sjödin? Att hon är trög för att hon vägrar erkänna att hon var packad på krogen. Eller att hon är tuff för att det krävs tre vakter för att släpa ut henne från krogen. Det första jag reagerade på var faktiskt om jag ska vara helt ärlig att SSU:s ordförande har en egen pressekreterare.

Jag är väl inte skickad att bedömma saningshalten i endera av de historierna som presenterades i media. Men jag ställe mig mycket frågande till att en person i Anna Sjödin ställning verkligen skulle säga "jävla svartskalle" till någon enda människa. Det är lika dumt som om Marie Antionet skulle ha sagt att folket skulle äta kakor istället för bröd.

I fredags var en riktigt dålig dag på jobbet, med vissa vänner behöver man inga fiender om man säger så.

S kom ner i helgen vilket var riktigt trevligt. Och precis som planerat blev det stor fest och utgång på Gretas, det nya favorit haket. Jag hoppas att det kan göras om någongång i framtiden.

Det blev inte så mycket skrivit den här gången men jag får väl återkomma lite senare....

2 kommentarer:

Tomas Melin sa...

Sa inte Marie Antoinette det på riktigt? Eller är det en myt? Jag trodde det var på riktigt :(

Anna Blomgren sa...

Mais non, det är en myt. Åtminstone enligt min historialärare, som förutom denna förtroendeingivande egenskap är född i och har bott i Frankrie större delen av sitt liv. Därför skulle jag faktiskt vilja kalla honom en pålitlig källa...