tisdag, september 12, 2006

12 September

116 timmar kvar

Igår vankades det stor debatt på högskolan. Karolina Algotsson gröna studenters språkrör skulle tagit debatten för oss. Men en timma innan, precis när Göran skulle börja tala i Borås så ringer hon och säger att hon missade anslutningen i Varberg. Det betydde att jag fick ta debatten, med minsta möjliga tid att förbereda mig. Men jag tror inte att det spelade så stor roll, det var ju ingen folkvandring till debatten och BT har inte skrivit något kring det hela så min insatts där gjorde nog varken för eller till. Men jag fick i alla fall några att dra på mungiporna när jag sa att jag hade lika stor chans att komma in i riksdagen som fidel castro. Dessutom var ju inte sämst, det var Anne-Marie Ekström.

Själv kom jag undan med den klassiska Ulf Sjösten tekniken, dvs att säga samma sak så många gånger som möjligt oavsätt fråga. Jag tror att jag sa att vi ville höja studiemedelet 5 ggr.

Idag ska jag på en annan debatt, på kulturföreningen tåget. Det ska bli spännande och se om det blir lika roligt att debattera där. Jag blir, som det verkar näst yngst i debatten, slagen endast av Malin Wickberg från M. Med tanke på att det är en ungdoms debatt så undrar jag var Björn Wahlöf kommer att säga för heta saker som ska tilltala ungdommarna. Jag kan i alla fall lista de frågar jag helst ville att herr wahlöf skulle få.

1. Vad tycker du om homosexuella?
2. Vilka anser du styr i Eu?
3. Vem är högsta ansvarig för snöröjningen i Borås?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant att du nämner Castro, jag har sålt Lipo-Slim fettsugningsplåster till honom - han har gått ner 18 kilo!

Tony sa...

Intresserar mig för de frågeställningar du vill ställa till Björn Wahllöf. Till hans kollega, Inge Pettersson, skulle jag vilja fråga:

- Ungefär vid vilken tidpunkt började du präglas av främlingsfientliga undertoner i dina idéer?

Anonym sa...

Åh, vad praktiskt!

Räcker det med ett eller två svar som upprepas en hel debatt?
Då kan jag också ställa upp snart.

Mia