tisdag, september 19, 2006

Spänningen är hög

Folk i allmänhet tror kanske att vi politiker just nu sitter i våra lokaler och dricker kaffe samt kontemplerar över valresultatet. Det gör vi inte! Istället sitter vi framför valmyndighetens sida och tittar på personvalsstatistiken som sakta börjar ticka upp. Kan ju säga att vissa distrikt är mer spännande än andra...

...Här i kommunen är det också en riktigt nagelbitare, för egen del eftersom det just nu är svårt att veta hur kryssen fördelas vilket skulle påverka vilka av oss som får sitta i fullmäktige. Men framför allt hur de två mandat som hänger i luften kommer att falla, och de räknas inte fören på onsdag.

Just nu är läget så att vi måste komma övereens med borgarna och det skulle vi säkert kunna göra, men om S lyckas vinna över ett mandat blir det en helt annan historia.

Annars har jag nog nu så sakta börjat hämta mig. Det faktum att vi tog två mandat i regionen gör också att jag tror att de flesta kommer att vara nöjda med valrörelsen den här gången. Vilket känns skönt.

Vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt. Jag vill jobba i första hand för Borås, men någon budget att avlöna folk vet jag inte om man inte riktigt har. Och även om man hade vet jag inte om man skulle vilja. Men min personliga åsikt är att borås och sjuhärad skulle behöva en anställd och det jobbet skulle jag kunna tänka mig att ta om jag har förtroende. Men det är viktigt att inte allt jobb läggs på mig i sådana fall utan att det blir en rimlig arbetsbörda. Dessutom finns det ju kommunala uppdrag som skulle kunna dryga ut kassan. För även jag måste ju överleva här i världen.

Vi får se hur allt blir. Jag ska jobba lite för min bror ett tag framöver, sen får vi se.

Jag saknar Johanna också, men det är väl bara att vänja sig. Men jag undrar hur det ska gå nu när inte lennart längre finns och stötar mig på torget.

2 kommentarer:

Johanna Falk sa...

Ja, nu behöver du ju inte samarbeta med Björn Wahllöf över din döda kropp iaf.
Det är bara "favoriterna kvar".

Schysst!

lennart andreasson sa...

Ingen panik Tomas, jag finns kvar i stan! Min jourtelefon 070-5739321 är öppen för dig om du behöver tröst eller stöd.

Skit med en sverigedemokrat i fullmäktige. Vi får hjälpas åt at hantera problemet. Tror du Johanna kan hjälpa oss?