torsdag, april 20, 2006

Gud finns!

Och idag har han sannerligt visat sig från sitt vänligaste sida.

Jag fick för en tid sedan i uppdrag att hjälpa till med att ordna ett möte åt min chef i Mellerud. Dock lyckades jag, otroligt slarvigt för övrigt, att glömma att skriva in tid för mötet i annonsen. Så jag kan ju inte säga att jag hade allt för höga förhoppningar om att mötet skulle gå allt för lysanade idag.

Men...

Klockan 20.30 ringde min chef och var på ett lysande humör. Mötet hade gått lysande och tack vare detta möte kommer det nu att bli en kommunallista i Mellerud. Och jag slapp undan med något som jag höll på att klanta till ordentligt.

Tack för det!

Två saker till som gör att jag känner att hoppet för mänskligheten ökar.

1. Mötet idag ordnades i samarbete med en pensionerad flygkapten vid namn von Corsvant och en annan äldre herre vid namn Börje. Herr von Corsvant är precis lika adlig som namnet visar på. Om en pensionerad adlig flygkapten kan bli miljöpartist då kan alla bli miljöpartister.

2. Dessa två herrar kommer från helt olika bakgrund. Börje är nämnligen uppvuxen på söder i stockholm, och som han säger med egna ord, uppvuxen bland stockholms trasproletareat. Och om dessa två herrar kan finna varann så kan nog alla människor finna varann.

Nu sitter jag och J och lyssnar på fullmäktige debatten på radio. Fru Kjönsberg är riktigt igång. Upp till Kamp!

5 kommentarer:

Tony Johansson sa...

Sitta och lyssna på Solveig Kjörnsberg på närradion. Jojo, det är till att ha fritidssysselsättningar...

J sa...

Det är ingen fritidssysselsättning, det är bildning, skolning, av högsta form att få lyssna på Solveig i fullmäktige!!!

Johan sa...

j. byt skola =)

Rasmus Ling sa...

Ibland blir jag så glad när jag märker att vi fått någon medlem som inte är så typisk, typ en adlig pensionerad flygkapten...

J sa...

nix, j. tänker inte byta skola! arne och solveig är ALLT!