lördag, maj 27, 2006

gott och blandat

Idag har johan fått en artikel i BT. Måste erkänna att jag är lite avundsjuk, men det är väl sånt man få ta. Och det är inte osant det som står, bara det att jag också tycker att jag gjort kommetkarriär, nåja. Men det roliga är att johan har gjort kommetkärriär men att han blivit ombud är inte det som bevisar det. Andra platsen på riksdagslistan bevisar det. Det är bara i S det är stora grejen att bli ombud. Btw så var jag ombud redan förra året, ha sug på den populist johan...:-)

Mer roliga grejer. En mycket tröt A Ö kommer till vårmarknadstältet idag. Hans dag såg ut på följande sätt igår. Klockan 20.00 går han och lägger sig. Klockan 22.00 kommer J hem. Kl 01.00 kommer jag hem. Kl 04.00 kommer en kompis som sov över där hem. Den sista hade ingen egen nyckel så A fick gå och öppna. Kl 06.00 går J. Kl 07.00 går jag. Kl 08.00 ringer telefonen.

Tillsist kan jag skvallra om att kompisen varit på en efterfest hos Carl Schlyter (mp:s eu-parlamentariker). Jag var ju själv inte där men andra som varit det verkade väldigt tröta idag på morgonen.

to be continued

6 kommentarer:

Anders Wallner sa...

Jag har mer skvaller från Schlyters efterfest.

Farsan_Baloo sa...

Hej där gröna boråsare, och tack för en trevlig kongress! Råkar det vara så att någon av er känner att det är dags att göra något för exempelvis de jordbävningsdrabbade i Pakistan?

kolla i så fall in http://delameddig.blogspot.com

Anonym sa...

Det ryktas att någon T E kommer dras inför FN:s tortyrkommission.

Johanna sa...

Ja, i så fall skulle J F och P G också dras inför tortyrkommissionen. :)

Tony sa...

Tomas, Tomas, Tomas...

Inte ska du väl vara avundsjuk på Johans fina artikel i tidningen. Du är ju precis som jag ett simpelt tjänstejon, medan Johan är karriäristen i vårt gröna parti.

Men jag ska tänka på dig, när ersättarplatsen i LL Friman donation skall utses

:-)

Förresten, lycka till nere i Karlshamn!

m v h valberedaren Tony

Anonym sa...

P G och J F uppges vara arresterade av säkerhetstjänsten. Officiellt är på Bommersvik för att vila upp sig.