tisdag, maj 30, 2006

Rallarsving

Resten av kongressen avlöpte i ett kontrollerat tempo (termen kontrollerat tempo kommer från en filmresesion av Eyes wide shut, vi vanliga skulle nog använda oss av termen långtråkigt istället) och utan direkta insidenter. Peter och Maria verkade nöjda och Marias sekreterare berömde mig flera gånger för vilken bra tv som bilderna från marknadstältet hade blivit. Så än en gång tack S för att vi fick låna strömsladd av er, annars hade det inte blivit så mycket alls faktiskt.

Nu sitter jag dock i jörgens husvagn och skriver. Jag har för tre dagar blivit rallare igen. Riktig arbetare så att säga. Jag hade nästan glömt bort hur livet som detta är. Jag jobbade idag men en kille jag aldrig träffat förut ändock han han innan lunch med att berätta för mig att han hade haft analsex med sin flickvän två veckor efter det att deras första barn födds. Detta är mina damer och herrar, i min värld, själva definitionen av överskotts information.

Tydligen har den startats en diskussion här angående att jag skulle ställas inför någon tortyr kommision. Jag anser dock att status av nyckelinnehavare är lika med att jag nu har permanent uppehållsstånd i den socialistiska folkrepubliken nya Bergsbo olch därmed kan komma och gå som jag vill. Om jag är tyst i alla fall.

1 kommentar:

anli sa...

om det där med analsexet var överskottsinformation för dig, kan du tänka dig hur det kändes för en stackars anli som mest var ute efter att uppdatera sig på det politiska läget i borås. :-)