söndag, augusti 20, 2006

20 Augusti

28 dagar kvar.

Gårdagen bjöd på både det ena och det andra får man säga.

Sveriges "näst yngsta pensionär", mer känd som Bosse Ringholm (om det är någon som undrar så är alltså sveriges yngsta pensionär Tomas Östros), var i stan för att presentera socialdemokraternas valmanifest. Ett dokument som jag i efterhand undrar om han överhuvudtaget hade läst. Det handlade nämnligen till mycket stor del om moderaternas politik och inte om sossarnas politik.

Jag har inte heller lyckats hitta något i BT:s nätupplaga kring besöket. Jag vet inte om det var så att BT inte vill ta sig ut ur redaktionen en sådan regning dag men tydligt var att något storslaget mediadrag kring Bosses besök verkar det inte ha blivit. Och antalet allmänhet på denna tillställning skulle nog gått att räkna på ena handens fingrar.

Annars var nog det mest överraskande som hände att jag blev utskäld för något jag gjort för ett år sen. Ska inte gå in på detaljer kring denna händelse men det var väldigt överraskande.

Idag är valstugan stängd men imorgon är det full fart. Gustav Fridolin och Peter Wahlbeck kommer till Tant Grön för att sköra politisk stand up, det ska bli riktigt roligt. Hoppas att det kommer en del folk. Studenterna kommer till Borås också imorgon, så dagen måste nästan börja redan klockan 8 med flygbladsutdelning utanför högskolan.

Och dessutom har Mp väst möte. Mycket på en gång alltså.

Så det blir mycket förberedelse arbete idag. Men lite helg får man väl försöka ha.

Jag vill avsluta med att tacka Solveig Kjörnsberg för uppmärksamheten kring min blogg. Jag hade aldrig kunnat göra det utan dig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bosse Ringholm är inte ensam om att inte vara tillräckligt påläst.

Detta är en brist som lite för ofta skiner fram hos våra folkvalda.

Men man ska ju prioritera heter det och läser man valpropagandan för noga så måste man kanske genomföra det också.... kanske ...ev...??

Marianne

Tony sa...

Jadu, Tomas. Nu är det valrörelsens slutspurt. Bara att insé, att från nu blir det väldigt lite sömn fram till valdagen.

Eller... för oss förhandlare, fram tills förhandlingarna är klara.

Ha det gott i kväll, jag hinner tyvärr inte tillbaka från Vänersborg i tid för att gå till Tant Grön.