onsdag, augusti 30, 2006

30 augusti

18 dagar kvar

Idag har varit en spännande dag på många sätt. Dagen började redan på natten med att jag i princip inte sov någonting. Ligger och tänker för mycket, framför allt på jobb. Men en sak är skönt och det är att det inte finns så mycket tid för gnäll längre, nu är det bara att köra på helt enkelt.

Klockan kvart i nio på morgonen så kom Bo-Lennart så åkte vi runt till alla förtidröstningslokaler, samtidigt som Heiti och Johan gjorde starka insatser på detta ner på stan. När vi kom till trandared hände en spännande sak, för där var det nämnligen två personer som kommit och vill rösta på S, men S hade inte lagt ut några namnade sedlar så de två röstande lomade hem igen lite sura och griniga. Jag försökte skoja lite och säga att de kunde rösta på oss istället eftersom vi hade namnade sedlar, men de verkade inte nappa på det heta erbjudandet.

Efter lunch drog sedan en häftig cirkus med nycklar till fd socialistiska folkrepubliken nya bergsbo igång. Som slutade med en jäkla farande i bil fram och tillbaka över staden av undertecknad.

Sen hände kanske dagens mest spännande detalj, cissi ringde och talade om uppgifter som hon fått fram rörande de försvunna studentmagisinen. De visade sig att de hamnat på Viskastrandsgymnasiet. Hur går det till? Miljöpartiet i Borås = viskastrandsgymnasiet.

Härligt värre.

2 kommentarer:

Henrik sa...

Att studentmagasinen har hamnat fel förvånar mig faktiskt inte ett dugg. Åtminstone inte om adressen kommer ur Mp:s register. I så fall skulle jag nog nästan kunna gissa ungefär hur också (även om det rimligtvis borde vara en flerstegsprocess för att det ska bli så galet)...

Kommer Mp göra något för att minimera att risken liknande händelser inträffar? Nej, knappast de närmaste hundra åren... blir man uppgiven och trött över sådant? Ja... ibland... ;)

Walentine sa...

hej! brukar följa din blogg, gammal boråsare som man är.
Nu har jag en liten fråga som du kanske kan svara på :)

Har vägvalet och andra kristna fundamentalister köpt Borås Tidning? Det är omöjligt att få något publicerat i den tidningen som kritiserar vår "kära" Björn.
BT verkar svara allt sånt med total tystnad och det börjar göra mig riktigt förbannad faktiskt.

Det var några år sedan jag lämnade Borås men följer med vad som händer där med spänning. I lördags skickade jag in en insändare men har inte ens fått svar. Detsamma hände när Kalinupproret var igång förra hösten.

Tänkte att du kanske vet hur BT brukar agera i sånt här. Tidningen verkar ju efter sitt agerande vara mer konservativ än tidningen Dagen.