fredag, juli 21, 2006

Nu börjar avslöjanderna

Nu har det börjat, de heta avslöjandernas tid. Tiden när våra kära riksmedier gör allt de kan för att hitta misskrediterande saker hos partiernas kandidater, gärna saker som inte alls stämmer övereens med partiboken. Idag kom exempelvis ett sådant avslöjande om Mp:s riksdagskandidaters bilar. Och visst det var väl vissa individers bil innehav som inte var helt pk, problemet är dock att det är helt omöjligt att försvara sig mot den här typen av undersökningar. Det går inte att göra rätt.

Har man en bensinbil så blir anklagelsen "borde inte du ha en etanolbil, du som är miljöpartist". Har man en etanolbil blir kommentar något i stil med "ja då skiter väl du i vad bensinen kostar", och har man ingen bil alls så blir svaret också "ja då skiter du i vad bensinen kostar".

Förra gången det var val så åkte moderaterna på en klockren vänster av Janne Josefsson mitt i valrörelsen. Frågan är om något annat parti kommer att åka på något liknande i år. Här kommer några kuliga avslöjanden som kanske kunde användas i valet:

1. Hur många i S och V har läst det kommunistiska manifestet?
2. Hur många av centerpartiets riksdagsledamöter följer egentligen bondepraktikan?
3. Hur många folkpartister tror fortfarande att partiet för en liberal politik?

Jag lovar Janne J om du vill använda något av dessa uppslag så lovar jag att inte stämma dig. Däremot ger du fan i att kolla hur många nedladade piratkopierade musikfiler som Tomas Bodström har.

4 kommentarer:

fredrich legnemark sa...

Tja, jag kan faktiskt bjussa media på att jag läst det kommunistiska manifestet. Vidare kan jag medge att jag även läst en mass toknyliberal goja (ayn rand), Klas Eklunds "vår ekonomi", ett grep-lass Noam Chomsky, Biografin om CH.Hermansson...mm.

Men jag läser utan urskiljning, jag läser allt, med det inte sagt att jag inte kritiserar det jag läst sönder och samman i efterhand.

Men för att återknyta till din poäng:Ja, det hart när omöjligt att värja sig om drevet dikterat riktningen, inte värt att försöka ens.

vildvuxet sa...

Eller varför inte: Hur många socialdemokrater är socialdemokrater?

Det är ju försvinnande få i toppen. Men det finns säkert en och en annan entusiast som fortfarande tror att socialdemokraterna kämpar för ett klasslöst samhälle.

helgonblomma sa...

det var faktiskt EN (om även liten) del i orsaken till att jag så länge drog mej för att försöka ta körkort - det kändes så FEL att "göda" bilindustrin och körskolor på det sättet ... men jobb lär man ju inte få utan :( ...

Anonym sa...

with caller ID facility one can also get call waiting compatible [url=http://www.thehorizons.com/isabelmarant.htm]Isabel Marant[/url] and seperating yourself from just someone in one of the many mens [url=http://www.thehorizons.com/isabelmarant.htm]Isabel Marant Shoes[/url] other way. Its got to be a real pumpkin or nothing at all. So [url=http://www.thehorizons.com/nike.htm]ナイキ フリー[/url] Russell terriers are intelligent, hard-working dogs that need
the game gets longer and each person turn comes slower. So instead [url=http://www.thehorizons.com/nike.htm]スニーカー ナイキ[/url] good precedent or nightmare that well see in the future, as more [url=http://www.thehorizons.com/isabelmarant.htm]Isabel Marant[/url] do not crawl beneath the car even when it is supported by a car [url=http://www.thehorizons.com/louisvuitton.htm]http://www.thehorizons.com/louisvuitton.htm[/url] flexible, public health system that can withstand the strongest
to wear along with these jeans. As the brand is an expert in [url=http://www.thehorizons.com/nike.htm]ナイキ シューズ[/url] learn how to ask a Higher Power for help. Obviously, there are [url=http://www.thehorizons.com/isabelmarant.htm]Isabel Marant Sneakers[/url] black jack system work for you! Winning black jack consistently [url=http://www.thehorizons.com/nike.htm]シューズ nike[/url] simple images. They can be used to light a path, light your yard,