tisdag, juli 04, 2006

Sound check och skvaller

Sitter kvar i parken. Khalle Bha (jag tror de heter så) som ska spela musik här innan Maria och Peter ska tala håller på att Sound checka. En ganska komisk sak hände just.

Min favort Miljöpartist Mikaela Valtersson kom just förbi. Hon hade varit på en debatt hos Lärarförbunden. Desssa hade förädlat henne med en matchtröja som det stod 11 Valtersson på. Den var vit och svart för övrigt.

Fotbollsmatchen brevid mig går nu in i sitt slutskede. Jag har inte riktigt någon aning om vad det står med det är i alla fall sveriges mediakåtaste domare - Göran Larsson i från Skaraborg.

5 kommentarer:

Tony J sa...

Hahaha, jadu, något mediakåtare än honom är svårt att finna :-)

Han höll en mediaskola för Tina i Bohuslän häromkvällen. Det var tydligen kvantitet som räknades - inte kvalitet...

Göran Larsson sa...

Då ska ni kolla min senaste halvsida i färg i fredagens NLT..

Japp ... mit liv i media håller på att formas till en värld i sig själv nästan utanför mit egna politiska värv.. men va faan ..
det är väl bara att haka på o se vart det bär för annars är man ju bara en av dessa jantelagare,,,

detta ordet mediakåt är ju dubbelt.. ja menar att media är förälskad i mig är ju liksom lite kul bara men har distans till det hela och det har jag ju ,,,

eller hur Tomas E

vill du anmäla dig till min mediaträning så ring gärna ...
du gör det allt för sällan än så länge,,,


mvh

Göran

ps från Lidköping,,.,,
du kommer väl till fotbollsmatchen den 15/8 kl 19 ,,i Kållandsö...

Johan sa...

Larsson! Vill ha din mediaträning!

Hörde du skulle komma förbi Borås 27e, ska vi säga då?

Magnus sa...

göran var inte bara en medikåt domare, han var sträng också. Vad sägs om att blåsa av en FC-Z:a- kille för felaktigt inkast efter ett par minuters bollek...

Göran Larsson sa...

Men Magnus,,, jag tycker allt fungerade mycket bra från fotbollsmatchen till språkrörens match till vår sista lilla batalj,..och jag måste medge att du är en tuff kille att möta, vår lilla duell var ganska tuff och kanske hade vi behövt en domare i den sista matchen,,, jag får bistå att jag njöt i alla högsta grad men jag hoppas att du gjorde det också ?

När det gäller min lilla roliga och även från Mp gotlands representant prisade domarinsats så
tycker jag det är kul att du kommenterar det och då kan jag också göra detta .. med några längre meningar i all välmening :

Jag ville göra en rolig och engagerande insats som domare och du ska veta att det var med ironi jag gjorde detta med inkastet och det förstog killen i FC-Z:a (typ avancerad fotbollshumor)Jag menaar det är ju bra att Glenn Hysen lär killarna att kasta inkasta typ.. och det gjorde publiken och det uppskattades vilket jag förstog inte minst när jag fick hämnta bollen i vattnet då jag fick en spontan aplåd ..-var det du Magnus som akulle se till att bollen inte hamnade i vattnet eller... samt efteråt så kom många pojkar fram och undrade varför match 2 fick sluta 3-3 mm mm.--

Jag anses vara intresserad av media och det är väl kul att media är intresserad av mig.. och vet du varför...jo lektion nmr 1

Jag bjuder på mig själv och gillar att beröra på olika sätt och jag avskyr jantelagen och allt vad det för med sig av titta snett mentalitet i vårt svenska samhälle..
Detta gör väl att man får intresse mot säg på olika sätt och jag är beredd att det och det innebär också att jag får ta del av uttryck som mediakåt.. vilket i sig kan ur ett jantelagssynvinkel deffineras som negativt.. typ,.. det enda som är av intresse är att synas men att det egentliga innehållet det är av mindre betydelse och att man skäl utrymme framför väsentligt viktigare saker och man blir en tabloid..-.
Men jag vill mena att syns man inte så synliggör man heller inte det man står för alltså den miljöpartistiska politiken och dess innehåll,,.. för genom att individer på alla nivåer i partiet gör sig kända genom media så synliggör de också partiet i dagens samhälle som bygger på en allt större andel individualism-vilket i sig på många sätt är negativt och måste synliggöras politiskt men för att göra detta så krävs det att vi förhåller oss till detta och visar vem vi är som politiker och vad vi vill göra...

Detta var en liten expose av mig i diskussionen kring mig själv -- min roll som domare och mediakåt politiker,,,
ha det gott...
mvh
Göran