fredag, april 06, 2007

Slå tillbaka!

De som gillar mig i Borås politiken skulle säga att jag är ung och engagerad, de som inte gör det säger att jag är ung och dum. Men just nu är jag framför allt tröt. Tröt på att inget händer, tröt på att inget görs. Tröt på att någon på högre ort ska få tummen ur och ta ett initsiativ om hur vi ska kunna bemötta Sverigedemokraterna i fullmäktige, men framför allt på gator och torg.

Att dessa Dressmannazister allt mer börjar vinna terräng in i det politiska system är helt klart uppenbart efter valet. Och ärligt talat jag tror inte att taktiken om att inte se och inte prata om dem inte kommer att fungera. Därför lanserar jag idag mitt egna initsiativ under namnet slå tillbaka. En så länge består detta endast av en insändare skickad till BT men handlar egentligen om att markera att det är dags att ta debatten, kanske kan det bli mer, möjligheterna ökar ju om någon hakar på.

Stå upp för solidariteten!

Stå upp för medmänskligheten!

Slå tillbaka!

3 kommentarer:

Johan sa...

varför det "slagande"?

Anne-Marie Ekström sa...

Du höjer nivån i fullmäktige betydligt.
Jag skriker så gott jag kan när det gäller sd. Men jag håller med om att det är trögt. Vi måste komma igång. Jag skriker igen så får vi göra förenade attacker.

Anonym sa...

Roligt att du lyckas anklaga Sveriges mest israelvänliga parti för nazism.