torsdag, april 19, 2007

Vägvalet tillverkar stormar i vattenglas

Nu har Hjalmarsson fejden tagit ytterligare en vända i BT. Visserligen framkommer inget nytt i historien förutom att Vägvalet nu får ytterligare en möjlighet att profilera sig i en helt meningslös fråga. Att sälja ut Djurparken är inte någon fråga som skulle få mer än max fyra röster i fullmäktige, jag morgan och den frihetsälskande familjen Wickberg.
Frågan är nu snarare vilken form av reprimand som vägvalet och Hjalmarsson drabbas av för sitt agerande i den här frågan. För vägvalet är det ju inte första synden i den här frågan, då man inte ens kunde rösta med budgeten man själv varit med att förhandla fram.
Så frågan är vad Bergquist och Cleas Palmen nu tänker göra? Eller ska detta bli ytterligare en historia där olydiga partier belönas eftersom inget händer när man bryter mot reglerna.

6 kommentarer:

Marie Fridén Wickberg sa...

Stackars Thomas som inte hänger med. Eftersom nämnde smålänning agerar på nätet så tror man självklart att han läser lokala tidningen åtminstone där. (på nätet alltså) För Thomas och övriga läsare så följ länken
http://www.borastidning.se/edrum.jsp?article=262820

Jag är ordförande för Borås Djurpark AB vilket framgår i artikeln.

Att Thomas har ett sådant engagemang för tjejerna i familjen Wickberg tar jag enbart som en komplimang. För kännedom så finns det en till.....

Marie Fridén Wickberg

Johan sa...

Klokt av Marie att tipsa andra om länken. Även ifall Tomas måhända tror det är inte alla läsare boråsare och bt-slavar ;)

Anonym sa...

Komlingmang och komplingmang ni borde nog känna er utpekade ist...

/boråsare

Johan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Johan sa...

såsom relativt god vän till tomas tror jag det handlar om komplimanger, råa men hjärtliga

// annan boråsare

Anonym sa...

Jag gillar alla politiker som vågar tycka saker, nästan alla i alla fall. Medlemmarna i familjen Wickberg hör definitivt till den kategorin.

Däremot tar jag mig friheten att inte hålla med eller driva lite med vederbörande.

Om någon vill driva mig så lovar jag att inte bli sur.