söndag, januari 11, 2009

Det här med Ad-sens

Jag fattar inte riktigt hur det fungerar. Om jag fattar det rätt kommer numera google att publicera små annonser längst ner på min blogg. Varför skulle jag då tycka att det var roligt? Främst av nyfikenhet tror jag. Jag vill se om det verkligen fungerar. Om det verkligen är så att jag skulle kunna få nån krona genom att nån trycker på annonsen. Men om någon skulle göra det så lovar jag att alla pengar som kommer oavkortat ska gå till gröna studenters valrörelse. Man får tydligen inte trycka själv. Men den som vill lämna ett bidrag, om än så lite, så är det bara att trycka.

Men det finns säkert nån del av avtalet som gör att google behåller hela intäckten själv. Om det är nån som har fler upplysningar om hur detta med Ad-sens fungerar så bara upplys mig genom att lämna en kommentar.

3 kommentarer:

Johan sa...

Märkliga annonser du har

Google-annonser

Få större Bröst

Naturlig bröstförstoring Säker och anonym leverans

www.activebust.net

Josh Lyman sa...

Jo reagerade på det med. De är ju inte jag som väljer annonserna, utan google som faktiskt lovat att inte publicera något som har ponografiskt innehåll. Men forsätter annonserna att vara av den kvalitén kanske man ska överväga att ta bort dem.

Josh Lyman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.