onsdag, mars 15, 2006

Björn Wahlöf som slöjdlärare

Min vän J berättade en rolig historia idag. För er som inte vet det så råkar vi ha ett eget kristet extremist parti här i Borås vid namn vägvalet. Vägvalet är en lokal utbryttning av Kd och lyckades i valet 94 skicka ut Kd ur fullmäktige och ta sig in med en hel hög (typ 16) mandat i Kf. Detta fantastiska partis partisledare Björn Wahlöf jobbade tidigare som trä slöjdlärare i Borås. Enligt källan till historier så ska många av elever ha provoserat Björn genom att göra grejer med anti kristna motiv på träslöjden, något den gode Björn inte uppskattade. Vad gjorde Björn då kan man undra?

Jo han samlade samtliga elever framför katedern för att läsa ur Bibeln!

Starkt jobbat Björn.

1 kommentar:

Johanna sa...

Hehe, det var ju en rolig anekdot om Wahllöf!! Vi kanske kunde samla en hel databas av dem! Typ, där man kan söka efter grejer Wahllöf gjort i kristendomens namn. Som t ex att stå i talarstolen och säga att homosexuella är besatta av satan. Nyligen fick han frågan i kommunstyrelsen vad han egentligen menade med det uttrycket. Han svarade med att skälla ut personen som frågade, en yngling från bäckängsgymnasiet. Mkt pedagogiskt, Wahllöf!

Kul att en miljöpartist i Borås faktiskt öppet kritiserar samarbetspartner. Det var kul att träffa dig idag också:) Det får vi göra om!