fredag, mars 17, 2006

Så kom då äntligen våren

Idag är det faktiskt plusgrader i Borås och ett fantastiskt väder. Av någon anledning är humöret dessutom på topp. Vilket gör att min motivation med att sitta på kansliet just nu har sjunkit till ett absolut minimum. Fundera starkt på att dra in till Gbg ikväll och gå på ingen människa är illegals fest. Gu Göteborg fundisfalang kommer nog att sluta upp vilket gör att arrangemanget skulle kunna bli en stor succé. Dessutom hoppas jag lite på att J ska komma dit vilket förhoppningsvis även det skulle vara en stämmningshöjare.

Annars har det varit lite oroligt i Göteborg på senare. En av GuFs medlemmar har visat sig vara en lika stor tillgång för partiet som Pål Lundin var för Östers A-lag i mitten av 90-talet. Mötet på vilket jag och johan var rösträknare avlöpte inte som visa tänkte sig och efter detta gör man sitt bästa för att dissa partiet i Gp genom att hitta på skandaler som inte finns. Riktigt drygt.

Idag är det exakt ett halvt år kvar till valet, det börjar närma sig nu helt klart. Jag tänkte att jag skulle börja föra dagbok, skulle kunna bli ganska intressant, kanske.

Utskicket till GU:s Riksårsmöte har kommit. Visserligen är man ju lite i äldsta laget för ett engagemang av den typen. Men man kan ju alltid åka dit och vara sur och bitter, det har ju funkat för.

Tillsist: Bandyfinal på söndag, Bajen - Byn ska bli spännande.

Formen är definitivt på väg tillbaka.

1 kommentar:

Fredrich Legnemark sa...

Ja du, angående GP: Jag vet ganska väl hur media fungerar vid det här laget, man tenderar att lära sig det som vänsterpartist.

Den där ångvälten man fick i pannan, den heter "oberoende liberal", den är allt mindre oberoende och föga intresserad av de klassiska fri- och rättigheterna.

Kul att se mer Boråspolitiska bloggar, jag lär följa denna via RSS.